Lunch voor 10 pers of meer

Bent u met een groep van meer dan 10 personen?

Á la carte bestellen is dan helaas niet mogelijk. We hebben wij een aantal arrangementen samengesteld waaruit u kunt kiezen. 

Ook indien u weinig tijd heeft voor de lunch kunnen wij u van dienst zijn, geef bij uw reservering aan wanneer u uiterlijk weg moet en wij zorgen dat dit in orde komt.

brood

Basis lunch menu €  15,00

Het basis lunch menu bestaat uit een wisselende greep uit onze menukaart, aangevuld met roerei, geserveerd op planken. U en uw gasten kunnen pakken wat zij willen. Het basis lunch menu is voor de hele tafel en de prijzen zijn per persoon.

Luxe lunch menu € 20,00

Het luxe lunch menu bestaat uit een wisselende greep uit onze menu kaart, aangevuld met een salade, geserveerd op planken, u en uw gasten kunnen pakken wat zij willen. Het luxe lunch menu is voor de hele tafel en de prijzen zijn per persoon.

 

Lunch inclusief drankjes

Basis lunch + menu €  23,75

Het lunch + menu bestaat uit een wisselende greep uit onze menukaart, aangevuld met roerei, geserveerd op planken, u en uw gasten kunnen pakken wat zij willen. Inclusief twee drankjes en een thee of koffie na. Het rendement + menu is voor de hele tafel en de prijzen zijn per persoon. 

Luxe lunch + menu € 28,75

Het luxe lunch + menu bestaat uit een wisselende greep uit onze menu kaart, aangevuld met een salade, geserveerd op planken, u en uw gasten kunnen pakken wat zij willen. Inclusief twee drankjes en een thee of koffie na. Het luxe lunch + menu is voor de hele tafel en de prijzen zijn per persoon.

 

Voor alle menu´s geldt dat slechts één menu voor de hele tafel gekozen kan worden, combinaties van menu´s is niet mogelijk. 

Call Now ButtonBel ons direct