Lunch voor 10 pers of meer

Bent u met een groep van meer dan 10 personen?

Á la carte bestellen is dan helaas niet mogelijk. We hebben wij een aantal arrangementen samengesteld waaruit u kunt kiezen. 

Ook indien u weinig tijd heeft voor de lunch kunnen wij u van dienst zijn, geef bij uw reservering aan wanneer u uiterlijk weg moet en wij zorgen dat dit in orde komt.

brood
Basis lunch menu €  12,50

Het basis lunch menu bestaat uit een wisselende greep uit onze broodkaart, aangevuld met roerei, geserveerd op schalen. U en uw gasten kunnen pakken wat zij willen. Het basis lunch menu is voor de hele tafel en de prijzen zijn per persoon.

HiP topper lunch € 15,00

De HiP topper lunch bestaat uit een wisselende greep van onze ‘HiP topper kaart’, aangevuld met friet en mayonaise. De HiP topper lunch is voor de hele tafel en de prijzen zijn per persoon.

Luxe lunch menu € 17,50

Het luxe lunch menu bestaat uit een wisselende greep uit onze ciabatta kaart, aangevuld met een salade, geserveerd op schalen, u en uw gasten kunnen pakken wat zij willen. Het luxe lunch menu is voor de hele tafel en de prijzen zijn per persoon.

Lunch inclusief drankjes

Basis lunch + menu €  20,00

Het lunch + menu bestaat uit een wisselende greep uit onze broodkaart, aangevuld met roerei, geserveerd op schalen, u en uw gasten kunnen pakken wat zij willen. Inclusief twee drankjes en een thee of koffie na. Het rendement + menu is voor de hele tafel en de prijzen zijn per persoon. 

HiP topper lunch + € 22,50

De HiP topper lunch + bestaat uit een wisselende greep van onze ‘HiP topper kaart’, aangevuld met friet en mayonaise. Inclusief twee drankjes en een thee of koffie na. De HiP topper lunch +  is voor de hele tafel en de prijzen zijn per persoon.

Luxe lunch + menu € 25,00

Het luxe lunch + menu bestaat uit een wisselende greep uit onze ciabatta kaart, aangevuld met een salade, geserveerd op schalen, u en uw gasten kunnen pakken wat zij willen. Inclusief twee drankjes en een thee of koffie na. Het luxe lunch + menu is voor de hele tafel en de prijzen zijn per persoon.

3-gangen keuze lunchmenu € 29,40

Bij het 3-gangen keuze lunchmenu kunt u kiezen uit het volgende:

Voor
Soep van de chef / Carpaccio / Lenterol

Hoofd
Zalm / Saté / HiP burger / Risotto

Na
Churros / Chocolade, chocolade, chocolade

 

Voor alle menu´s geldt dat slechts één menu voor de hele tafel gekozen kan worden, combinaties van menu´s is niet mogelijk. 

 

Bel ons direct