Chocolade Fondue

Geniet samen van een chocolade fondue op een gezellige locatie.

Chocoladefondue is een zoet nagerecht en oorspronkelijk verzonnen door een reclameman van Toblerone in New York. Tegenwoordig wordt het ook vaak in de namiddag geserveerd als een op zichzelfstaande verwennerij. Het is een variant van fondue, waarbij stukjes fruit of marshmallows in chocolade worden gedoopt, die in de fonduepan langzaam is gesmolten.   De chocolade wordt bij het smelten gemengd met wat room. Naar keus kan pure chocolade, melkchocolade of witte chocolade worden gebruikt. Omdat chocolade een laag smeltpunt heeft, kan een warmtebron met een lage capaciteit gebruikt worden. Als de chocolade eenmaal is opgewarmd, is een theelichtje voldoende om de gesmolten chocolade op temperatuur te houden. Mits onder toezicht is chocoladefondue geschikt om door jonge kinderen te worden gegeten.  

Chocolade Fondue bij HiP

Geniet samen van een chocolade fondu op een gezellige lokatie. U wordt vriendelijk ontvangen met een glaasje bubbels. Bij de fondue worden diverse heerlijkheden geserveerd. Zo kunt u stukjes banaan, ananas, meloen en aardbei voorzien van een heerlijk laagje Belgische chocolade. eventueel kunt u na de chocolade ook dippen in één van de toppings waaronder nootjes, snoepjes, m&m’s en slagroom. Uiteraard staan er ook andere lekkernijen zoals marshmallows, lange vingers, cupcakes en soesjes op tafel.

Omdat wij uitsluitend met verse producten werken ontvangen wij graag uw reservering 24 uur van tevoren.

 

Onze Chocolade Fondue is:

– van maandag t/m vrijdag vanaf 15:00 uur | zaterdag en zondag, gehele dag
– voor minimaal 2 personen
– uitsluitend op reservering (minimaal 24 uur van tevoren)
– € 19,50 per persoon