Brunch Rotterdam

Brunch Rotterdam

Op speciale dagen kunt u bij HiP Alexandrium een smaakvolle brunch Rotterdam reserveren. Wij verzorgen de brunch vanaf 11:00 uur en u heeft dan twee uur onbeperkt de tijd van het buffet gebruik te maken. Het kan zijn dat we ook nog een tweede zit om 13:30 uur verzorgen bij voldoende animo. Het is echter niet mogelijk om op voorhand al voor een tweede zit te reserveren, dit verzorgen we uitsluitend wanneer de brunch van 11:00 uur vol gereserveerd is.

De naam ‘brunch’ is een samenstelling van twee woorden, namelijk breakfast en lunch. 
Oorspronkelijk is een brunch door de amerikanen bedacht maar is het idee langzaam aan overgenomen in een groot aantal landen. Een brunch zit tussen het ontbijt en de lunch in en word vaak tussen 11.00- en 14.00 uur genuttigd.  

bij een brunch Rotterdam hoort natuurlijk een eiEen aantal klassieke gerechten bij de brunch zijn:

En zo zijn er nog veel meer hapjes/gerechten die thuis horen bij een brunch. 

Brunch bij HiP

Bij HiP kunt u op reservering heerlijk genieten een brunch Rotterdam. Neem familie en vrienden mee om deze speciale dagen te vieren. Alexandrium shopping center, Megastores en Woonmall zijn gewoon geopend op deze zondag dus na de brunch kan er ook nog geshopt worden…

Op speciale dagen kunt u kiezen uit de volgende brunches:

Voor maar 14,50 p.p. geniet u van een smaakvolle Moederdagbrunch Paasbrunch Kerstbrunch of een Pinkster brunch Rotterdam. 

U dient wel te reserveren voor deze dagen.

Kinderen
Als er kinderen willen mee-eten kan dit uiteraard, kinderen tot 4 jaar zijn gratis en kinderen van 4 t/m 12 eten voor half geld mee.

À la Carte
Na de brunch bij HiP kan er vanaf 15.00 uur a la carte gegeten worden. Eventueel kan er voor deze dagen ook voor een high tea, high wine of chocolade fundue gereserveerd worden.

 

Call Now ButtonBel ons direct