Restaurant Capelle aan den IJssel / Rotterdam Alexandrium

Restaurant Capelle aan den IJssel / Rotterdam Alexandrium

HiP Alexandrium is een mooi en modern restaurant centraal gelegen tussen de Woonmall Alexandrium, Megastores en het Alexandrium shopping center, het voormalige winkelcentrum Oosterhof. 

favicon restaurant

gastvrijheid zoals het hoort

HiP is modern ingericht met eigentijds design en luxe meubels. Het heeft een groot terras waar u in de zomer met een verkoelend drankje kunt ontspannen, en heeft nagenoeg de hele dag zon. Met 80 zitplaatsen is het een ideale plek om je middagpauze of een break tijden het winkelen op door te brengen.

Arrangementen

Bij ons restaurant Capelle aan den IJssel omgeving bent u voor verschillende arrangementen aan het juiste adres. Zo kunt u bij HiP een uitgebreide High Tea, High wine of chocolade fondue reserveren. Ook kunt u restaurant Capelle aan den IJssel als locatie uitkiezen voor uw borrel/receptie. Tussen het winkelen door kunt u genieten van een heerlijke lunch in ons restaurant. Na het eten kunt u Alexandrium verder verkennen. Veel mensen die op zoek zijn naar een restaurant Capelle aan den IJssel en omstreken komen uiteindelijk bij ons terecht. Vanwege de goede prijs-kwaliteit verhouding, goede bereikbaarheid en vriendelijke bediening is het de place to be! Daar doen we ook hard ons best voor! Zo worden bijvoorbeeld bijna al onze producten vers bereidt door onze gediplomeerde koks. Ook voor een lactose intolerantie bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Zoals u merkt, winkelen, rondneuzen of eten… Alexandrium heeft het allemaal!

Bereikbaarheid

In en rondom het winkelcentrum is er voldoende mogelijkheid tot het parkeren van uw auto. Direct tegenover HiP kunt u uw auto parkeren in de overdekte parkeergarage Noord waar u 24 uur per dag kunt uitrijden. Verder hoeft u zich ook geen zorgen te maken over bereikbaarheid via het openbaar vervoer. Kom dus lekker eten Rotterdam Alexander trein- en metrostation ligt namelijk op loopafstand bij HiP vandaan!

Voor openingstijden van het winkelcentrum kunt u op de website van het Alexandrium terecht.

Call Now ButtonBel ons direct