Cadeaubon

Cadeaubon

Het ideale cadeau voor elke gelegenheid, een cadeaubon van HiP Alexandrium. Wij hebben kant-en-klare cadeaubonnen voor een High Tea, High Wine of Tapas maar natuurlijk ook  cadeaubonnen om vrij in ons restaurant te besteden. Hiervoor bieden wij de bedragen € 10,- en € 25,- aan.

Je kan de bon naar je eigen huis laten sturen of rechtstreeks naar de ontvanger. Als je het vakje “verzenden naar een ander adres” aanvinkt, heb je de mogelijkheid om de bon rechtstreeks naar degene te sturen die je ermee wil verrassen. Een persoonlijke boodschap kan je meesturen in het vak “bestelnotities”. Vervolgens zorgen wij er voor dat de cadeaubon in een luxe envelop en de persoonlijke boodschap bij de ontvanger komt. De verzending en de envelop is gratis. Natuurlijk kunt ook een bon in ons restaurant afhalen aan de Kleine Beer 12 te Rotterdam.

Cadeaubon 4 business

Op zoek naar een incentive die werkt?
Wilt u scoren met uw relatie- of medewerkers geschenk?
HiP zorgt voor een oplossing op maat…

Zo hebben wij bijvoorbeeld voor Eneco de verjaardag geschenken mogen verzorgen voor de medewerkers in de vorm van een cadeaubon met een eigen gekozen bedrag. De medewerkers kregen de bon op hun verjaardag en konden daardoor vervolgens in ons restaurant lekker komen lunchen, dineren of borrelen.

De voordelen op een rij:

  • Een origineel geschenk waar u altijd mee scoort,
  • Personaliseer de bon met uw bedrijfslogo,
  • Alle logistieke handling en verzending kan door ons verzorgd worden,
  • Cadeauverpakking mogelijk,
  • De cadeaubon blijft geldig tot een jaar na afgiftedatum,
  • Flexibele leverings-voorwaarden en volumekortingen.

Showing all 6 results

Call Now ButtonBel ons direct