Moederdag brunch

Moederdag brunch

Wat moet je moeder nou geven voor de moederdag? een luchtje of een bosje bloemen…? Verras je (schoon) moeder daarom met een moederdag brunch! Dat zal ze zeker waarderen en je hebt zelf ook een gezellige dag. Neem de hele familie mee om je moeder in het zonnetje te zetten op deze speciale dag, en omdat Alexandrium shopping center, Megastores en Woonmall gewoon geopend zijn, kan er dus daarna ook nog geshopt worden…  

Moederdag bij HiP

Moederdag wordt gevierd ter ere van het moederschap. De moderne Moederdag wordt moederdag brunchmeestal in maart, april of mei gevierd. Dit verschilt echter per land. In Nederland, België en vele andere landen valt het op de tweede zondag in mei. In de omgeving van Antwerpen wordt Moederdag op 15 augustus (Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart, Sainte- Marie of Moederkesdag) gevierd, sinds 1913. Frankrijk viert het op de laatste zondag van mei – tenzij Pinksteren op die dag valt, dan is het de eerste zondag in juni. Op het Spaanse continent wordt “El día de la Madre” de eerste zondag in mei gevierd. Bij het Verenigd Koninkrijk valt ‘Mothering Sunday’ op de vierde zondag van de vastenperiode, dus drie weken voor Pasen. Het is van oorsprong een christelijke feestdag die door heel Europa gevierd werd tussen Aswoensdag en Pasen, maar later werd het een dag waarop moeders in het zonnetje werden gezet.

Wat kunt u verwachten van de Moederdag brunch?

De moederdag brunch bieden wij aan voor slechts € 14,50 p.p. Als er kinderen willen mee-eten kan dit uiteraard voor een klein prijsje. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis en kinderen van 4 t/m 12 jaar eten voor half geld mee. Dranken zijn bij deze prijs niet inbegrepen.

Dit wordt in buffetvorm geserveerd met onder andere: 

 

reserveren voor moederdag brunchHigh Tea of High Wine

Vanaf 15:00 uur kun je, je moeder nu ook verwennen met een High tea of een High Wine 
De High Tea is € 18,95 p.p. Wil je weten waar onze High Tea uit bestaat klik dan hier 
De High Wine is € 19,95 p.p. Wil je weten waar onze High Wine uit bestaat? Klik dan hier 

Cadeaubon voor moederdag

Ondanks dat u niet in de gelegenheid bent om moeder mee te nemen, kunt u haar toch verrassen met een cadeaubon van HiP.

Geef moeder dan een cadeaubon van HiP cadeau uit onze on-line shop.

U kunt op bovenstaande links klikken om deze bonnen direct on-line te bestellen. Als u dit via de website besteld kunt u ook het adres van de ontvanger invullen bij “verzenden naar een ander adres” en wij zorgen dat de cadeaubon in een feestelijke envelop bezorgd wordt. De cadeaubonnen zijn een jaar geldig en voor twee personen. Als u wilt kunt u ook nog een persoonlijke boodschap meesturen. Dit kunt u invullen bij “bestelnotities”, wij zorgen dan dat deze persoonlijke boodschap meegestuurd wordt.

Call Now ButtonBel ons direct